Socis i amics del Cercle.

Després d’un llarg període d’inactivitat i acabades les vacances d’estiu, us presentem la programació de les activitats pel proper trimestre d’octubre a desembre de 2020.

La programació està adaptada a les mesures COVID 19 i el desenvolupament de les activitats queda sotmesa a la normativa sanitària vigent i podria  ser alterada/modificada. Per aquest motiu s’ha de reduir  l’aforament a les aules.

Atenent les indicacions del Conseller d’educació, l’aforament màxim als tallers del Cercle s’ha d’adequar a l’espai,  hi ha d’haver un metre de distància entre la gent, i la quantitat de cada grup serà d’un màxim de 14  persones per cada taller que actuaran com a UNITAT D’ACCIÓ i d’aquesta manera es podrà facilitar el seguiment en cas de contagi.

No es podrà assistir als tallers si es té febre o s’intueixen símptomes de la malaltia (dificultat respiratòria, malestar, diarrea …)

Tampoc es podrà assistir-hi, si és o ha estat positiu per al SARS_COV2 durant els 14 dies anteriors, o ha estat en contacte amb altres positius confirmats.

En entrar, serà obligatòria la desinfecció de  les mans amb gel hidroalcohòlic.

L’ús de mascareta serà obligatòria.

Els assistents al taller hauran de portar el seu material personal, els recipients per posar aigua i un suport (no es poden fer servir les fustes) i se l’haurà de tornar a emportar al final de cada sessió, (no es poden deixar al Cercle). El Cercle continuarà tenint a la seva disposició cavallets i cada artista l’haurà de desinfectar en el moment de començar i a l’acabar el taller.

En finalitzar el taller els assistents realitzaran a fons la neteja del material (cavallets, els suports no es poden fer servir  les fustes, i l‘espai que s`ha fet servir, no es poden deixar les bates).

Recordem que tota persona té el deure d’autoprotecció i ha d’adoptar les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la infecció de la COVID-19, així com la pròpia exposició a aquests riscos i ha d’adoptar les mesures de protecció individual i col·lectiva fonamentades en la higiene freqüent de mans; la higiene de símptomes respiratoris (evitar tossir directament a l’aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l’avantbraç en aquests casos i evitar tocar-se la cara i els ulls); minimitzar els contactes socials diaris per evitar la multiplicació de possibles cadenes de transmissió; la distància física interpersonal de seguretat i l’ús de mascareta.

Respecteu les indicacions que des del Cercle es puguin donar. Gràcies a tots!


TALLERS  Curs 2020 – 2021

 Taller d’aquarel·la I *
 dilluns  de 18.30 a 20.30 h
 Taller de tècniques mixtes  dimarts de 17.30 a 20 h
 Taller de dibuix i pintura   dimecres de 18.30 a 20.30 h
 Taller d’aquarel·la II  dijous de 17.30 a 19.30 h
 Sessions de Model al natural       dijous de 20 a 21.45 h

*El taller d’aquarel·la dels dilluns, estarà dividit en dos grups d’assistents que hi assistiran en setmanes alternes.


Preinscripció i informació : del 21 al 24 i del 28 a l’1 d’octubre

De dilluns a dijous de 6 a 8 tarda. Carrer Barreres 1 (baixos)

Telèfon 93 524 16 29                                cercleartisticmanresa@gmail.com

Els tallers seran conduïts per un artista del Cercle

El model al natural és d’auto aprenentatge, no hi ha cap de taller.

Preu per trimestre:

Tallers: 40 € pels no socis i 25 € pels socis.

Pel que fa al taller d’aquarel·la dels dilluns, en ser dividit en dos grups que hi assistiran en setmanes alternes, el preu serà reduït: 25 € pels no socis i 15€  pels socis de l’entitat.

Model al natural: 65 € pels no socis i 45 € pels socis de l’entitat

Inici dels Tallers: el 5 d’octubre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *