Benvolguts/des

Finalitzat el primer trimestre que ha estat ple d’activitats pel fet que aquest any el Cercle vàrem ser els administradors de La Festa de la Llum; us fem arribar el calendari d’activitats del CENTENARI de la nostra entitat.

Us hem anat informat per email, pàgina web i xarxes socials, de les activitats corresponents als mesos de gener, febrer i març i val a dir que les hem portat a terme de manera reeixida; ens queden doncs dos trimestres per endavant i us animem a participar i/o assistir a totes les activitats, sortides i exposicions programades.

També podeu consultar la nostra pàgina web cercleartisticmanresa@gmail.com en el bloc d’activitats, fulls informatius i butlletins.

El Cercle el fem tots, els socis i els simpatitzants, es bo i necessari que fem pinya, ens interrelacionem, fem noves coneixences i vivim el més intensament possible les activitats, sortides i exposicions programades per així d’aquesta manera fer més viva i gran la nostra entitat.

Anoteu bé les diferents dades i esteu alerta als fulls informatius que anirem publicant a la pàgina web i que també rebreu per email.

Joan Carrió Grau

President del Cercle Artístic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *