Copyright

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment de la llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic.

Titular de la pàgina web: Cercle Artístic Manresa
Adreça de correu electrònic de contacte: cercleartisticmanresa@gmail.com
www.cercleartisticmanresa.cat és l'adreça web de Cercle Artistic Manresa , mitjançant la qual ofereix als usuaris d'internet informació sobre l'associació i els serveis que ofereix.

PROPIETAT INTEL.LECTUAL

© Copyright 2016 cercleartisticmanresa.cat, tots els drets d'explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d'aquesta pàgina web són propietat de Cercle Arístic Manresa.
Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit.


RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I DELS ENLLAÇOS

Cercle Artístic Manresa, no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquesta web i es reserva el dret d'actualització i modificació de la informació sense previ avís. Cercle Arístic Manresa, no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pugui accedir a través de la pàgina web. L’ única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l'accés a una informació que pot ser del seu interès.


DADES DE CARÀCTER PERSONAL: POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades que l'usuari faciliti voluntàriament a través d'aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s'incorporaran a un fitxer propietat de Cercle Artístic Manresa, destinat a utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

cercleartisticmanresa@gmail.com

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d'aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'internet. Es tracta d'informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre'n la identificació.
Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Carrer Barreres, 1

08241 Manresa

Telèfon 935 241 629

cercleartisticmanresa@gmail.com

® 2016 Cercle Artístic Manresa - Tots els drets reservats -Termes d'ús - Site Credits: ramirezdisseny.cat