Aquesta serà la 5ª edició de l’exposició d’ ART ENDOLLAT i la fem oberta a tos els/les socis/es del Cercle.
Per poder-hi participar heu de tenir present que l’obra ha de tenir llum/s alimentats per corrent elèctrica o piles i han de formar part de la composició artística. Si té relació amb aigua i llum millor (forma part de Jardins de Llum), però pot ser qualsevol tema.
Els socis que hi vulgueu participar heu d’omplir la següent butlleta i portar-la a la Sala d’exposicions del Cercle del 19 al 23 de desembre de les 18 a les 20,30 hores. El dia 23 es clausurarà el termini d’inscripció.
(Si hi haguessin molts inscrits, aquest any exposaran els que hagin fet primer la inscripció i la resta el proper any)
L’exposició d’Art Endollat es realitzarà del divendres 17 de febrer fins el 3 de març a l’Espai d’Art del Cercle.

Enllaç a la butlleta d’inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *