L’Associació de Veïns del Passeig i Rodalies, organitza després de dos anys la 41a edició de la fira d’artistes i artesans del Passeig i Rodalies,  el proper 24 de setembre: pintures, esmalts, ceràmica, escultures, joies, bosses, detalls… i tot tipus d’artesania, que es complementarà amb una animació infantil a la tarda i un concert. Queden excloses les parades habituals de moltes fires, que es poden trobar tot l’any, com ara el menjar. 

Per tal de fomentar la participació, l’activitat serà a cost zero, tenint en compte que els artistes ja portaran el material necessari, i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Convocatòria

Formulari per a la inscripció: https://forms.gle/6Kyb27nyFVUw9qAL8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *